info

  • Naši v Katalánsku

    Naši v Katalánsku

    V dňoch od 14.5.2022 do 22.5.2022 sa študenti septimy,  III. AG, sexty a kvarty zúčastnili výmenného pobytu v španielskom meste Manlleu. V rámci tejto výmeny mali možnosť nazrieť do vyučovacieho procesu miestnej školy. Spoločne sme si vychutnali krásy mesta Barcelona, kde sme navštívili chrám Sagrada Família, staré mesto Las Ramblas a ochutnali sme miestne vynikajúce špeciality. Navštívili sme aj mestá Vic a Girona. Slnečné počasie nám umožnilo aj oddych na pláži v meste Tossa de Mar.

  • KAMASNINO - katalánska návšteva u nás

    KAMASNINO - katalánska návšteva u nás

    Dlho sme na tento týždeň čakali a dočkali sme sa. 19 študenti a 2 učitelia z Manlleu v Katalánsku nás po prvýkrát poctili svojou návštevou. A my sme si pre nich pripravili to najlepšie, čo doma máme.

    Uvítanie sprievodom žiačikov, chlebom, soľou a tancom našich študentov, členov Šiňavy, všetkých naštartovalo do nového týždňa. Prvý deň sme ukončili popoludňajším mestským kvízom s množstvom otázok v slovenčine, angličtine i katalánčine.

    Nasledujúci deň bol ťažký. Sninský kameň spoza mrakov nebolo vidno, ale podarilo sa nám ho zdolať. Výhľad sme si užili – Morské oko či okolité obce sa nakoniec ukázali spoza mrakov. V stredu sa plán podarilo splniť na 110 %. Stali sme sa predskokanmi p. prezidentke v Košiciach. Sprievodcom bol p. Kolcun a v jeho podaní sú fakty o historickom centre Košíc skutočne zaujímavé. Okrem angličtiny pridal aj španielčinu, čo potešilo aj po španielsky hovoriacich kamarátov.

    Vo štvrtok sme si pozreli, ako sa učí na našej škole. Aktivity na chémii, biológii, telesnej výchove alebo so žiačikmi na 1. stupni boli úžasné. Večer nás čakal bonus. Nočné sledovanie oblohy s výkladom v anglickom jazyku v Astronomickom observatóriu na Kolonickom sedle.

    Piatok sme silný týždeň zakončili výletom do Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach. Zažili sme svetovú kultúru v podobe mnohých originálnych diel svetoznámeho umelca. Nechýbala ani rozlúčková párty v škole plná rozhovorov, hudby a tanca.

    Sobotňajšia rozlúčka bola ťažká, ale aj príjemná. Už o dva týždne sa uvidíme znova. V Manlleu sa stretneme s našimi kamarátmi a pridajú sa k nám aj belgickí študenti. Už sa nevieme dočkať :)

  • Výmenný pobyt Kassel

    Výmenný pobyt Kassel

    V rámci projektu Erasmus s názvom GREEN. IF. I realizovali  naši žiaci a učitelia týždenný výmenný pobyt v nemeckom meste Kassel. 

    Počas bohatého programu navštívili Wilhelmshöher Palast, Bergpark with Herkules, absolvovali prehliadku Berlína, kde navštívili Brandenburskú bránu, Reichstag - parlament, Holocaust memorial….

    Zúčastnili sa množstvá aktivít, ktoré si pre nich pripravili žiaci a učitelia našej partnerskej školy: Vytváranie (a testovanie) solárnych áut, umenie z recyklovaných materiálov, šitie odevov z druhej ruky a budovanie hmyzích hotelov.... s následným sadením našich národných stromov.

  • Študentské aktivity pri 100. výročí úmrtia P. O. Hviezdoslava

    Študentské aktivity pri 100. výročí úmrtia P. O. Hviezdoslava

    Pri príležitosti 100. výročia úmrtia významného básnika Pavla Országha Hviezdoslava sme zrealizovali aktivity na hodinách slovenského jazyka a literatúry.

    Aktívne sa zapojili žiaci 6. A pod vedením p. učiteľky Lenky Boučkovej, ktorí spoločne vytvorili nádherný obrovský poster. 

    Ďalšou aktivitou bola tvorba krátkeho filmu s názvom Oslava Hviezdoslava. V ňom študenti kvarty predstavili život nášho významného básnika. Šúčasťou je aj prednes úryvkov básne Krvavé sonety, na ktorom sa podieľali žiaci ZŠ a študenti gymnázia od druháčikov až po maturantov. Pridali sa i učitelia na čele s p. riaditeľom. 

    Všetkým účastníkom, tvorcom i účinkujúcim veľmi pekne ďakujeme za vydarené diela :).

     

  • Naši na AMAVETE

    Naši na AMAVETE

    Žiaci Cirkevnej spojenej školy úspešní na celoslovenskej prehliadke prírodovedných projektov Festivalu vedy a techniky AMAVET 2021

    Jakub Kovaľ a Filip Lajtar, žiaci sekundy, projektom Želé medvedíky a proteáza v odbore Chémia získali špeciálnu Cenu poroty na FVaT v celoslovenskom finále. Viola Špitaliková, žiačka sekundy, v odbore Chémia projektom Enzým kataláza získala Certifikát Festivalu vedy a techniky 2021. Študentka IV.AG Želmíra Grossrubatcher na celoslovenskom kole úspešne prezentovala svoj projekt Použitie PDT s hypericínom na liečbu rakoviny. Súťaž sa konala v dňoch 7. – 9.11.2021 v zážitkovom centre Aurelium v Bratislave.

    Všetkým súťažiacim patrí poďakovanie za výborné umiestnenie a vzornú reprezentáciu školy. Dokázali sa venovať svojim projektom aj v náročnej dobe. Vedenie školy vytvorilo výborné podmienky pre prezentáciu projektov. Žiakov pripravovala učiteľka chémia Ing. Milana Buhajová. Poďakovanie patrí aj učiteľke PaedDr. Martine Kovaľovej za doprovod na celoslovenské kolo.

  • Rastieme s vami už 20 rokov

    Rastieme s vami už 20 rokov

    V tomto období si Cirkevná spojená škola pripomína okrúhle výročie svojho vzniku.

    Za ten čas rástli naši žiaci a rástla aj naša škola. Ďakujeme Bohu, ktorý nám dáva rásť a všetkým učiteľom, žiakom a študentom za spoločné chvíle, ktoré nás obohatili a posúvali vpred.

    Rastieme s vami už 20 rokov.

  • Lessons from lockdown - vzdelávanie učiteľov s Erasmus+

    Lessons from lockdown - vzdelávanie učiteľov s Erasmus+

    Tie najlepšie skúsenosti z učiteľskej praxe počas lockdownu si vymenili pedagógovia detí, mládeže i dospelých počas úvodného stretnutia projektu – Lessons from lockdown. V anglickom Chesterfilde v poslednom októbrovom týždni absolvovali učitelia zo Slovenska, Poľska či Spojeného kráľovstva workshopy a rôzne vzdelávacie aktivity. To všetko sa nieslo v duchu neformálneho vzdelávania.

    Cieľom projektu je zdieľať najlepšie skúsenosti v oblasti IT a neformálneho vzdelávania študentov počas lockdownu a epidémie Covid. Prvé stretnutie bolo zamerané na tvorbu videí a podcastov za pomoci smartfónov. Pomocou praktických úloh sme si vyskúšali možnosti ako vytvoriť čo najlepšie video s čo najväčším dosahom na publikum. Workshop o podcastoch nám zase rozšíril možnosti čo najefektívnejšie diskutovať na vyučovacích hodinách a posunúť výsledky diskusií čo najširšiemu množstvu ľudí.

    Spestrením tvorivého týždňa v Anglicku bola exkurzia v Chesterfield College – miestnej strednej škole, v ktorej študuje okolo 7000 študentov rôzne odbory. Učitelia školy nám v zrekonštruovaných priestoroch predstavili najmodernejšie trendy vyučovania IT a médií, napr. učenie pomocou virtuálnej reality. Ako oddychovú aktivitu si pre nás pripravili návštevu Chatsworth House – sídlo Vojvodu z Devonshire s nádherným parkom.

    Projekt pokračuje ďalšími stretnutiami na Slovensku (pod záštitou lektorov z občianskeho združenia Otvorená hra) a v poľskom meste Kielce, ktorého sa znova zúčastnia učitelia – Peter Krajník, Jonathan Child a Ján Chochrun.

  • Festival vedy - naši účastníci

    Festival vedy - naši účastníci

    Žiaci sekundy osemročného gymnázia Viola Špitaliková projektom Enzým kataláza a Jakub Kovaľ a Filip Lajtár projektom Želé medvedíky a proteáza získali prvé dva miesta v odbore Chémia na krajskom kole prehliadky prírodovedných projektov Amavet 2021 a postúpili na celoslovenské kolo Festivalu vedy a techniky 2021. V odbore Medicína a zdravotníctvo študentka IV.AG Želmíra Grossrubatscher obhájila 1. miesto projektom Použitie PDT s hypericínom na liečbu rakoviny. Svoj projekt bude obhajovať aj na celoslovenskom kole. Krajské kolo súťaže pre Prešovský a Košický kraj prebiehalo 22. októbra 2021 prezentáciou projektov online formou.

    Študenti nášho gymnázia, ktorí sa tiež zapojili do krajskej prehliadky svojimi projektmi:

    • Dávid Dráb, žiak kvarty, projekt Škrob v potravinách,
    • Silvia Andrejčíková, žiačka sekundy, projekt Lišajníky,
    • Nicole Mokráň a Dušan Sabo, študenti I.AG, projekt Žerucha siata pod farebným svetlom.

    Žiakov na súťaž pripravila uč. chémie Ing. Buhajová. Všetkým súťažiacim patrí poďakovanie za výborné umiestnenie a vzornú reprezentáciu školy.

  • Akadémia veľkých diel

    Akadémia veľkých diel

    Milí študenti, 

    pridajte sa v školskom roku 2021/22 do Akadémie veľkých diel! Ide o voľnočasový program pre všetkých, ktorí chcú zlepšiť svoje komunikačné zručnosti, argumentáciu aj počúvanie, sústredenosť, ako aj schopnosť porozumieť detailom a významom v texte (próza, poézia, filozofia), filme, maľbe a hudbe. 

    V skupine 7 - 15 študentov z rôznych ročníkov sa v školskom roku stretneme 25-krát a na každom stretnutí budeme diskutovať o jednom diele, ktoré sme si predtým pozreli/prečítali/vypočuli - a najmä o otázkach a témach, ktoré dielo ponúka. Diela sú krátke, príprava na každý seminár nie je časovo náročná - niektoré semináre sú celkom bez prípravy. 

    Študenti majú v Akadémii dostupné diela v modernej online knižnici, kde nájdu aj doplnkové materiály, odporúčania a krátke pokyny ku kvalitnejšej príprave. Súčasťou Akadémie je aj meranie svojho zlepšenia - každý študent na začiatku a konci školského roka vypĺňa medzinárodne uznávané testy, vďaka ktorým zistí, ako sa v danom roku zlepšil v kritickom myslení, čítaní s porozumením a ako pokročil v osobnostnom rozvoji. 

    V Akadémii sa neznámkuje a neučí naspamäť a nevyžaduje sa znalosť umenia - dôležitá je najmä ochota diskutovať a ísť na hĺbku v témach, ktorými sa zaoberajú dané diela.

    Akadémia veľkých diel dnes funguje na 70 stredných školách na celom Slovensku a prihlásiť sa môže každý bez ohľadu na akademické výkony. Program bol profesionálne vytvorený tak, aby študentom pomohol zlepšiť sa v zručnostiach, ktoré sú dôležité v škole, v práci i v každodennom živote. 

    Cena programu je 150 eur na školský rok, čiže 6 Eur za seminár, ktorý trvá dve vyučovacie hodiny (90 minút). V cene sú už zahrnuté všetky potrebné materiály (knihy, film) na štúdium. Nič navyše sa nedopláca. K dispozícii sú aj štipendiá, o ktoré môžete požiadať, a cena bude po schválení štipendia znížená.

    Prečítajte si viac informácii o programe na webstránke Akadémia veľkých diel a v prípade záujmu prosím kontaktujte Mgr.Lojanová Daniela, Mgr.Chochrun Ján, Mgr. Jankaj Matúš

  • Festival 4 živlov

    Festival 4 živlov

    Unikátny projekt F4Ž dáva do popredia dopĺňanie vzdelávania detí o nenahraditeľnej vode, sile ohňa a ochrane životného prostredia. Súťaž motivuje deti orientovať sa na skutočné hodnoty okolo nás a zábavnou formou približuje žiakom vedu, techniku, životodarnú vodu i prírodu. Do 4. ročníka tohto podujatia sa zapojilo 38 vedátorských projektov a 59 žiakov základných škôl z celého Slovenska. Na jednom projekte môžu pracovať jeden, dvaja alebo traja autori.

    Žiaci našej školy obhajovali online formou svoje zaujímavé projekty 4. júna 2021. Zaujímavé témy, precízne vypracovanie projektu i príprava posteru a samozrejme obhajoba pred odbornou komisiou im priniesla aj vynikajúce ohodnotenie v celoslovenskom kole.

    Viola Špitaliková, žiačka prímy Cirkevného osemročného gymnázia v Snine, s projektom Absorbent polyakrylát sodný získala Cenu za vedecký prístup.

    Jakub Kovaľ, žiak prímy Cirkevného osemročného gymnázia v Snine, s projektom Voda v prírode – nedostatok a nadbytok získal Cenu za vedecký prístup k práci a spracovanie výsledkov.

    Dávid Dráb, žiak tercie Cirkevného osemročného gymnázia v Snine, s projektom Virtuálna voda získal Certifikát F4Ž.

    Poďakovanie patrí žiakom za vzornú reprezentáciu školy, vedeniu školy za vytváranie podmienok na prípravu projektov, učiteľke chémie za prácu s talentovanými žiakmi, učiteľovi za fotenie posterov a našej psychologičke za prípravu na perfektné zvládnutie obhajoby projektov.

    Na youtube AMAVET-u si môžete pustiť záznam Festivalu 4 Živlov:

    Skupina A  - Jakub Kovaľ od 45:09 a Dávid Dráb od 3:32:50

    https://www.youtube.com/watch?v=oYfelGzH7O4

    Skupina B – Viola Špitaliková 34:59

    https://www.youtube.com/watch?v=AKnDVncezMY...

    Dávid Dráb - Tercia

    Jakoub  Kovaľ - Príma

    Viola Špitaliková - Príma

  • Rozbiehame nový projekt Erasmus+

    Rozbiehame nový projekt Erasmus+

    V týchto dňoch naša škola otvára nový projekt Erasmus+ pod názvom GREEN.IF.I. v spolupráci so školami z Nemecka, Belgicka, Grécka, Švédska a Španielska. Projekt bude prebiehať v rokoch 2020-2022 a bude zameraný na ochranu životného prostredia. Naše aktivity môžete sledovať na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Instagram.

    Predstavenie témy projektu žiakmi sekundy

  • Laura Burdová v Španielsku

    Laura Burdová v Španielsku

    XXIX. Medzinárodný kongres mladých výskumníkov v Španielsku

    Od 6. do 9. apríla 2021 sa uskutočnil štvordňový Medzinárodný kongres mladých výskumníkov (International Congress of Young Researchers), ktorý organizovala španielska organizácia ICIJA (Instituto de Ciencia e Investigación Juvenil de Aragón), sídliaca v Zaragoze.

    Na tomto podujatí Slovenskú republiku reprezentovali finalisti Festivalu vedy a techniky AMAVET 2020 študentka Cirkevného gymnázia v Snine Laura Burdová s projektom „Využitie kombinácie acidifikácie extracelulárneho pH nádorových buniek a účinkov rottlerinu ako jedného zo spôsobov protinádorovej terapie“ Matúš Mlynár, študent gymnázia v Bratislave, s projektom „Interakcia medzi genetickými a endokrinnými faktormi v etiopatogenéze porúch autistického spektra.“

    Záznam z podujatia si môžete pozrieť na youtube kanále organizácie (https://www.youtube.com/channel/UC5fn3243F266dHU26cbzZQA/videos).

    Prácu našej študentky si môžete vypočuť od 1:40:08 na:

    https://www.youtube.com/watch?v=Uy5RaxWGdKg

    Konferencia bola obohatená o interaktívny program. Účastníci mali možnosť vyskúšať si escape room, zažiť virtuálnu prehliadku krásnej Zaragozy a spoločne vytvorili video, v ktorom prezentovali svoju rodnú krajinu (v 11 minúte a 22 sekunde).

    Pozrieť si ho môžete na:

    https://www.youtube.com/watch?v=YV0VnckPr2U&ab_channel=ICIJA-Spain

    Prajeme vám príjemné sledovanie.

  • Certifikát kvality

    Certifikát kvality

    Naša školá získala európsky certifikát kvality za realizáciu projektu Highway to health, ktorý bol realizovaný v rámci projektu Erasmus+. Projektu sa zúčastnilo 35 žiakov a 6 učiteľov  nášho osemročného gymnázia. Partnermi v tomto projekte boli žiaci a učitelia zo škôl v Belgicku, Nemecku, Španielsku a Grécku. Hlavnou témou všetkých aktivít bol zdravý životný štýl a ochrana životného prostredia.

  • Dôležité - obnovenie platnosti ISIC EURO26

    Ak chcete aj naďalej využívať výhody karty ISIC EURO26 je nutné obnoviť jeho platnosť podľa návodu v priloženom dokumente.

     

  • Úspech študentky Laury Burdovej a postup na EUCYS

    Úspech študentky Laury Burdovej a postup na EUCYS

    Asociácia pre mládež, vedu a techniku (AMAVET) organizovala svoju prestížnu súťaž pre mladých vedátorov, Festival vedy a techniky AMAVET, prvýkrát formou online prezentácií a diskusií. V pondelok 9. novembra 2020 od 10:00 do 18:00 h. prezentovalo na celoslovenskom finále 31 vedecko-technických projektov 45 žiakov slovenských škôl.

    Súťažiaci si už na krajských kolách mohli vyskúšať online prezentáciu svojho projektu hodnotiacej komisii cez mikrofón a webkameru. Výsledky projektov prezentovali formou elektronického postera a zdieľania obrazovky, na ktorej ukázali výsledky svojej vedátorskej práce.

    Deväť súťažných kategórií (biológia, environmentálne vedy, medicína a zdravotníctvo, chémia, elektrina a mechanika, energia a transport, fyzika a astronómia, informatika a počítačové inžinierstvo, spoločenské vedy) hodnotilo 18 členov odbornej hodnotiacej komisie, ktorí mali možnosť vypočuť si prezentácie žiakov a diskutovať s nimi v oddelených video-konferenčných miestnostiach. Táto forma súťaže poskytla väčší priestor pre diskusiu a osobnejší rozhovor medzi súťažiacim a členom komisie.

    Dve študentky nášho gymnázia postúpili na celoslovenské finále ako víťazky krajského kola za Prešovský a Košický kraj. Pri obhajobe projektov získali ocenenie. Zuzana Gajdošová v odbore Chémia s projektom Štúdium rekombinantného pavúčieho proteínu získala Certifikát Festivalu vedy a techniky Amavet. Laura Burdová obhajobou projektu Využitie kombinácie acidifikácie extracelulárneho pH nádorových buniek a účinkov rottlerinu ako jedného zo spôsobov protinádorovej terapie v odbore Biológia si vybojovala postup na súťaž Európskej únie pre mladých vedcov EUCYS. Je to iniciatíva Európskej komisie, ktorá bola zriadená v roku 1989 s cieľom podporovať spoluprácu a výmenu medzi mladými vedcami a podporuje ich smerom k budúcej kariére vo vede a technike. Získala ocenenie MŠVVAŠ – za najlepší žiacky projekt. Svoj projekt bude prezentovať na európskej súťaži v lete 2021 v Salamance  v Španielsku. Obom maturantkám gratulujme. Poďakovanie za spoluprácu na projektoch patrí doc. RNDr. Erikovi Sedlákovi DrSc., vedúcemu Centra interdisciplinárnych biovied UPJŠ v Košiciach.

  • Postup pri absencii žiaka

    Postup pri absencii žiaka
    • Ak žiak počas dňa vykazuje v domácom prostredí akékoľvek príznaky ochorenia, zákonný zástupca zabezpečuje starostlivosť o dieťa obvyklým spôsobom. Ak ide o ľahké príznaky, ktoré dokáže zvládnuť bez pomoci lekára, nechá žiaka doma do ústupu príznakov.
    • Ak prerušenie dochádzky žiaka z dôvodu choroby trvá viac ako 3 dní,(čiže 4 - 5 dní)  rodič predloží pri nástupe žiaka znova do školy triednemu učiteľovi Vyhlasenie_rodica_o_bezinfekcnosti.docx. ( podpisuje len rodič)
    • Ak prerušenie dochádzky žiaka z dôvodu choroby trvá viac ako 5 pracovných dní, (čiže 6,7, ...a viac dní)  predkladá rodič triednemu učiteľovi potvrdenie o chorobe vydané všeobecným lekárom pre deti a dorast.( stačí potvrdenie do žiackej knižky/študentskeho preukazu)
    • Ak je rodič alebo súrodenec v karanténe, tak žiak žijúci s nimi v spoločnej domácnosti ostáva doma až do času, kým nebude rodič alebo súrodenec testovaný a výsledok bude negatívny. 

     

  • Eurofondue!

    Vo štvrtok, 20.02.2020 (krásny dátum!), boli naši štyria odvážni pozvaní na workshop na TUKE. Študenti sa pod vedením pani učiteľky Gičovej so svojím projektom OD MLADÝCH K MLADÝM zapojili do súťaže Eurofondue 2020, ktorého hlavným cieľom je zlepšiť život v meste alebo dedine v konkrétnej oblasti napr. životné prostredie, kultúra, cestovný ruch, vzdelávanie a pod. 

    Workshop bol vedený profesionálmi z oblasti ekonómie, manažmentu i marketingu. Nadobudli vecné skúsenosti, ako správne písať projekty, ako ich prezentovať. Taktiež zistili, ako vznikali a fungujú rôzne známe projekty. 

    V časti mentoring mali študenti možnosť konzultovať o ich projekte. Následne dostali pár dni na jeho úpravu a momentálne spolu s nimi čakáme na oficiálne výsledky súťaže. (Veronika Lojanová, 3.AG)

  • Národný týždeň manželstva

    Národný týždeň manželstva

    Aj keď do manželstva máme ešte ďaleko, veríme, že raz to určite príde... Aj na našej škole sme si pripomenuli, že na Slovensku prebieha už 10. ročník Národného týždňa manželstva, ktorý sa v tomto roku niesol v téme Náš príbeh. Do 3.AG prijali pozvanie manželia Stanka a Martin Takáčovci, aby svedčili o tom, akú hodnotu má manželstvo a že sa oplatí mať odvahu. Bolo to milé stretnutie a o tom svedčia aj výpovede našich spolužiakov:

    „Páčilo sa mi, že sme si rozumeli, aj keď je medzi nami väčší vekový rozdiel. Prispôsobili sa nám a  pobavili nás svojimi príhodami z manželského života. Som rada, že sme mali možnosť zúčastniť sa tejto prednášky, keďže Stanka s Martinom spomínali, že oni nemali možnosť, aby im počas mladosti niekto poradil, čo si treba všímať pri výbere životného partnera.“

    „Na položené otázky odpovedali obaja, hoci sa ich názory vo všetkom nezhodovali, ale nakoniec aj tak našli kompromis. Uvedomila som si, že človeku nestačí vynikať len v jednej dobrej vlastnosti, ale musí na sebe pracovať, aby vedel s milovanou osobou vychádzať. Páčilo sa mi, že k nám boli otvorení, nebáli sa rozprávať o akejkoľvek téme.“  (3.AG)

  • Berlínsky múr - výstava

    Berlínsky múr - výstava

    Výstavu, ktorá opisuje osudy národov, rodín a jednotlivcov spojených s múrom naprieč Nemeckom pripravila Spolková nadácia pre analýzu diktatúry SED a nemecké noviny BILD a Die Welt. Na 20 plagátoch A1 prináša množstvo zaujímavého dokumentárneho materiálu a približuje textom i obrazom  aj dnešnému človeku dramatické udalosti, ako aj každodenný život v rozdelenej krajine. Na Slovensko výstavu priniesla slovenská pobočka Nadácie Konrada Adenauera.

    Výstava sa nachádza v priestoroch Cirkevnej spojenej školy v Snine.

    K dispozícii pre školy je v termíne: 10. – 21. februára 2020 v čase od 08:30 – 11:20. Je možné dohodnúť si odborný výklad.

    Viac informácií o výstave Vám poskytneme na tel. č.: 0911 798 700

  • Deň otvorených dverí - gymnázium

    Deň otvorených dverí - gymnázium

    V piatok 7.2.2020 máme na našom gymnáziu Deň otvorených dverí.  Z tohto dôvodu majú žiaci tried 6.A, 7.A, 8.A, Príma, Sekunda a Kvarta riaditeľské voľno.  Ostatné triedy sa učia podľa upraveného rozvrhu alebo sú nápomocné pri organizovaní aktivít. 

Novinky

Kontakt

  • Cirkevná spojená škola
    Švermova 10
  • +421 057 7622361
    +421 911 798 700

Fotogaléria